Blog

Uitnodiging voor een effectief netwerkontbijt

Posted on maart 17 by

 Netwerkorganisatie BNI Noordenveld in Roden.


BNI is een strak georganiseerde commerciële en professionele netwerkorganisatie die via netwerkmomenten ondernemers elkaar beter doet leren kennen zodat ze voor elkaar reclame gaan maken bij hun respectievelijke relaties.

“Onze cijfers bewijzen dat mond-tot-mondreclame nog steeds de meeste opdrachten oplevert tegen de laagste kost”, geeft Richard Giezen aan. “Lokale zakenlui, stuk voor stuk ondernemers die het grote professionele belang inzien van correcte netwerking, verenigen zich in BNI-Noordenveld en komen wekelijks op een vast tijdstip bijeen. Op die manier leren ze elkaar goed kennen en kunnen ze elkaar zo gericht mogelijk aanbevelen aan hun netwerk. Door het wekelijks samenkomen wordt het netwerk van een ondernemer uitgebreid met het netwerk van alle andere BNI-leden. Hoe meer BNI-leden er zijn, hoe groter het netwerk en hoe hoger de extra omzetten die gegenereerd kunnen worden.”

Onder het motto “Geven loont!” bekijken de BNI-leden hoe ze elkaar aan nieuwe opdrachten kunnen helpen. Niemand introduceert een medelid in zijn eigen netwerk als hij er niet kan op rekenen dat die persoon degelijk werk aflevert. Uiteindelijk hangt ook je eigen reputatie ervan af.

Wilt u ook zien hoe BNI-Noordenveld uw omzet een boost kan geven? Kom dan als mijn gast eens mee naar een bijeenkomst op een vrijdagmorgen bij Hotel- Restaurant Het Wapen van Drenthe, Heerestraat 1 te Roden.

 

Wat maakt onze aanpak zo succesvol?

Deze vraag is niet in een paar zinnen te beantwoorden. Maar op een vrijdagmorgen zal Martin Vos, dagvoorzitter van BNI Noordenveld, daar uitgebreid op ingaan. Om alvast een tipje van de sluier op te lichten: als lid ben je uniek in je branche. Geen twee automatiseerders of twee accountants in één afdeling.

 

Introducé meenemen? Graag!

Dit jaar willen we onze gezamenlijke omzet van vorig jaar minstens verdubbelen. Dat kan het beste met een gevarieerd ledenbestand. Het doel van deze bijeenkomst is dan ook om zoveel mogelijk ondernemers kennis te laten maken met het beproefde concept van BNI. Met deze uitnodiging mag je ook een introducé meenemen, zodat de opkomst voor iedereen nóg interessanter wordt.

 

Waar, wanneer BNI Noordenveld?

De bijeenkomsten  vinden plaats op iedere vrijdagmorgen bij Hotel- Restaurant Het Wapen van Drenthe te Roden van 7.00 tot 8.30 uur. De zaal gaat open om 6.30 uur zodat je alle tijd hebt om kennis te maken met andere ondernemers die aanwezig zijn. Houd je agenda vrij tot 09:00 uur; het beste netwerken gebeurt vaak na afloop van het programma. Mis het niet: aanwezig zijn loont!

Laat tijdig weten of je komt ontbijten, want het aantal plaatsen is beperkt. Geef dan ook aan of je een introducé meeneemt. Er zijn beperkte kosten aan verbonden, het ontbijt wordt voor slechts € 10,-- doorberekend. Neem ruim voldoende visitekaartjes mee, want er zullen veel (lokale) ondernemers aanwezig zijn. We hebben maximaal 30 plaatsen beschikbaar. 

 

Aanmelden:

Via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.