Blog RIES

Einde ISDN telefonie!

Posted on februari 09

RIES ICT Advies kan uw huidige ISDN verbinding omzetten naar een nieuwe VOIP telefonie omgeving voor hetzelfde bedrag!

Het oude ISDN-telefoonnetwerk wordt door KPN afgeschakeld en daarom regelen wij voor u een makkelijke, snelle en zorgeloze overgang naar VoIP!

Klaar voor de toekomst met dean cloud package van RIES ICT Advies.

 

RIES Whatsapp

Posted on september 10

RIES is ook te bereiken via WhatsApp!

Wij willen onze klanten zo snel mogelijk en op de meest makkelijke manier helpen, dan mag WhatsApp natuurlijk niet ontbreken.


Dus heb je een korte vraag of tip en wil je snel antwoord, stuur ons dan zeker een bericht via WhatsApp!

 

 

Stage Sales & Marketing

Posted on september 10

Binnen onze organisatie is er altijd behoefte aan jonge mensen met een frisse blik en goede ideeën. Er wordt een hoge inzet en zelfstandigheid van je verwacht maar er is daarentegen veel ruimte voor eigen initiatieven en ontwikkelingsmogelijkheden.

 

Op dit moment zoekt RIES ICT Advies een stagiaire voor Sales & Marketing

Inspereren, terugblik op een bewogen RIES jaar.

Posted on december 19

Afgelopen jaar hebben we met RIES duidelijk gemaakt dat we een rol spelen in de ICT markt. We zijn blij dat onze klanten erg  onder de indruk zijn van onze diensten en de persoonlijke benadering. ICT is niet altijd het makkelijkste thema om over te communiceren, gelukkig weten de mensen van RIES dit wel op de juiste wijze te doen.  We kijken met trots terug op een bewogen en succesvol jaar.


Een terugblik van 2014 door algemeen directeur Richard Giezen.

Zijn we wel veilig op het internet en is privacy nog belangrijk?

Posted on november 10

In dit seizoen presenteert Bibliotheek Assen een nieuw programma: de “Derde Dinsdag”. Iedere maand, elke derde dinsdag, woon je in Bibliotheek Assen een bijeenkomst bij over een actueel, maatschappelijk relevant thema. U kunt deze maand aanwezig zijn als gast van RIES ICT bij presentatie "Zijn we wel veilig op het internet en is privacy nog belangrijk?".

Lenovo

Posted on januari 27

Lenovo

Lenovo (Lenovo Groep) is een Chinese maker van computerhardware en consumentenelektronica. Het bedrijf is de grootste computerfabrikant van China en sinds 2014 de grootste ter wereld naar marktaandeel. Naast PC's worden ook fotoapparatuur en mobiele telefoons gemaakt

 

test test

Posted on juni 27

test test test

Internet

Posted on juni 23

Een veilige en snelle Internet verbinding is een must voor iedere ondernemer. Een ADSL lijn is tegenwoordig zo geregeld, maar daarmee heeft u nog niet de garantie dat het een veilige verbinding is.

Backup

Posted on juni 23

Uw gegevens zijn een van de belangrijkste eigendommen van uw bedrijf. Of u nu een eenmanszaak heeft of tientallen medewerkers in dienst heeft.

Online werken

Posted on juni 23

Kosten besparen, overal en altijd bereikbaar zijn, flexibel werken en meer tijd voor ondernemen, het online werken van RIES maakt het mogelijk. Vanaf € 29,-- per maand kunt u al veilig online werken.


Pagina 1 van 3