Fout
  • JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 42 niet laden

Computer Reparatie

RIES Computer Reparatie is gespecialiseerd in de reparatie van computers en laptops. Bedrijven en particulieren kunnen met alle voorkomende computerproblemen, installaties van software en updates bij RIES Computer Reparatie terecht. Door onze knowhow en systeem onafhankelijke opstelling zijn wij voor onze klanten een betrouwbare partner. Ook voor kleine computerproblemen bent u bij ons aan het juiste adres. Onze ‘computerdokters’ stellen voor u de juiste diagnose, lossen uw computerproblemen op en adviseren over de aanschaf van passende hard- en software.

riescomputers.nl

 

RIES Computer Reparatie is onderdeel van RIES ICT.  RIES is inmiddels een gevestigde naam en autoriteit in de markt. Dagelijks bedienen wij veel klanten in de regio Assen.
 
Naast onze grote kennis en ervaring op het gebied van software en hardware, maakt RIES Computer Reparatie gebruik van diverse diagnoseapparatuur. Hiermee kunnen wij alle computersystemen onderzoeken en repareren.
Tevens zorgen wij ervoor dat uw computer, laptop of server voorzien is van een antivirus, antispam en een firewall zodat u  geen spam, geen virus en geen schadelijke software op uw computer, laptop of server krijgt.

De computer is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Helaas ook de ergernissen die regelmatig hiermee gepaard gaan? Uw computer start steeds langzamer? Wij houden ons dagelijks bezig met het verhelpen van uiteenlopende ICT vraagstukken. Dus geen vraag is voor ons gek of te moeilijk.

RIES Computer Reparatie streeft naar een snelle oplossing van problemen op basis van betaalbare tarieven. Voor wij aan uw probleem of storing beginnen ontvangt u een prijsopgaaf zodat u niet achteraf voor verrassingen komt te staan. Wij werken met een team van professionele computerspecialisten met jarenlange ervaring op het gebied van het oplossen van diverse computerproblemen. Geen probleem is onbekend voor ons.

Wij staan garant voor professionele computerondersteuning, hulp en advies, zowel in onze zaak als bij u thuis.

RIES Computer Reparatie

    verhelpen van opstartproblemen
    verhelpen van hardwareproblemen
    verhelpen van softwareproblemen
    verhelpen van alle voorkomende internet en/of e-mail problemen
    installatie en beveiliging van draadloos internet
    verwijderen van virussen en/of spyware
    opschonen en sneller maken van uw systeem
    upgraden van uw systeem
    overzetten van bestanden oud systeem naar nieuw systeem


Uw probleem is voortaan onze oplossing!


Voor meer informatie bel 0592-792555, kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bezoek www.riescomputers.nl