Fout
  • JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 42 niet laden

Direct hulp nodig?

Heeft u dringend hulp nodig bij uw ICT probleem? De helpdesk van RIES is van maandag  t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur bereikbaar op:

 

0592-792555


 Voor all onze klanten heeft RIES een decentrale helpdesk waar iedereen met zijn of haar problemen terecht kan. Iedere klant heeft bij RIES een eigen beheerder /contactpersoon die ook als helpdeskmedewerker fungeert. Omdat de contactpersoon goed op de hoogte is van uw situatie en uw omgeving, kan hij/zij snel het probleem oplossen. Resultaat: een uitstekende service.

Onze helpdesk kunt u bereiken op werkdagen van 9:00 tot 17:00 via ons  helpdesk telefoonnummer 0592-792555 of via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Neem voor meer informatie over onze helpdesk dienst(en) vrijblijvend contact met RIES op.

TeamViewer - de alles-in-een oplossing voor toegang op afstand en support via het internet .  TeamViewer brengt binnen enkele seconden over de hele wereld een verbinding tot stand met elke PC of server. U kunt de PC van uw partner op afstand bedienen alsof u er zelf voor zit.  Klik op bovenstaand logo om Teamviewer te downloaden.