Fout
  • JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 42 niet laden

SSD Overstapweken

 

Heb je een oudere laptop of desktop die niet meer snel genoeg werkt? Geef hem dan een nieuw leven en verbeter de prestaties zonder dat je een nieuwe laptop of desktop hoeft te kopen.
Onze specialisten adviseren je graag over het vervangen van de huidige harde schijf voor een snelle Solid State Drive (SSD).

 

 

De afkorting SSD staat voor Solid State Drive. Deze schijf wordt tegenwoordig steeds meer gebruikt in laptops en desktops. De SSD is een opslagmedium zonder bewegende delen. In tegenstelling tot de traditionele harde schijf heeft de SSD geen platters, maar geheugenchips. Hierdoor werken SSD’s sneller, zuiniger, stiller en zijn ze beter bestand tegen schokken dan de traditionele harde schijf (HDD).
 
 
 

Voordelen SSD

  • Snel. Een SSD is al snel vier keer sneller dan een traditionele harde schijf.
  • Zuinig. Een SSD verbruikt minder energie dan een traditionele harde schijf.
  • Schokbestendig. Geen bewegende onderdelen, beter bestand tegen schokken.
  • Stil. Geen bewegende onderdelen, daardoor volledig geluidloos/stil in gebruik.


Wanneer kies je voor een SSD?
Een SSD is aan te raden als je de computer of je laptop wilt versnellen. De computer start sneller op en programma’s werken ook sneller.

 
Hoelang duurt een SSD upgrade?
Het plaatsen van de SSD en het herinstalleren van Windows op u laptop of desktop duurt normaal gesproken 1 á 2 werkdagen.

 

Wat kost een SSD upgrade?
Het plaatsen van de SSD en de herinstallatie van Windows rekenen wij tijden de RIES Overstapweken slechts een bedrag van €149,--.

 

Meer weten
Bel of mail met RIES verkoop binnendienst 0592-792550 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW en zolang onze voorraad strekt. 
Typefouten voorbehouden.