Fout
  • JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 42 niet laden

Met Office 365 veilig online werken

Microsoft Office 365

Microsoft Office 365 is dé oplossing voor zowel kleine als grote MKB ondernemingen. Kiezen voor Office 365 is kiezen voor een flexibele maar goedkope oplossing die de samenwerking tussen al uw medewerkers zo optimaal mogelijk laat verlopen.

Microsoft Office 365 biedt vrijwel overal toegang tot de bekende Office-programma’s, plus zakelijke e-mail, vergaderingen en nog veel meer IT-diensten als Exchange, SharePoint, OneDrive for Business en Lync. 

Voor het midden- en kleinbedrijf zet Microsoft in elk geval goede stappen voorwaarts. De totaaloplossing van Microsoft wordt steeds betaalbaarder. Begin 2015 maakte Microsoft bekend dat alle Office 365-gebruikers 1TB aan opslagruimte krijgen in de cloud via OneDrive. Voor e-mailboxen geldt een limiet van 50GB. 

Microsoft Exchange, SharePoint, Lync, Office. Essentiële software voor uw business. Stuk voor stuk robuuste oplossingen voor communicatie en het creëren en beheren van documenten. En nu online beschikbaar, voor een zeer scherpe prijs per maand. Geen licentiekosten, geen hardware-investeringen en niet meer zelf verantwoordelijk voor beheer en security.

U neemt Office 365 af als een dienst. Microsoft is daarmee verantwoordelijk geworden voor: installatie, onderhoud, beheer, beveiliging en de migratie naar nieuwere generaties van het cloud-platform. U kunt zich concentreren op uw business in de wetenschap dat uw IT goed geregeld is.

Hybride model

Hybride betekent bij Office 365 een krachtige combinatie tussen lokaal geïnstalleerde software (Microsoft Office) en services die in de cloud draaien. Voorbeeld: een lokale Outlook-installatie die gekoppeld is aan de online draaiende Exchange-mailserver. Dit biedt de mogelijkheid om zowel lokaal als online te werken. Handig als internet tijdelijk niet beschikbaar is.

RIES ICT Advies is partner van Microsoft Office 365. U kunt bij ons Office 365 30 dagen gratis uitproberen.

 

Meer informatie:
bel of mail met RIES verkoop binnendienst 0592-792550 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.