Partners

Waar nodig werkt RIES voor specifieke aspecten van een ICT oplossing samen met gespecialiseerde leveranciers en expertisepartners. Met deze bedrijven werken we aan maatwerkoplossingen van topkwaliteit. Daarbij behoudt RIES de regie en eindverantwoordelijkheid, zodat u altijd een duidelijk aanspreekpunt houdt.


OneXS partner RIES
OneXS is een innovatieve aanbieder van telecommunicatie-, data- en internetdiensten. Via de beste netwerken biedt RIES ICT vanuit het OneXS datacenter diensten als Office Compleet ("Telefoon Zonder Centrale"), IP Virtual Private Networks en SIP Trunks. Wij geloven dat telecom niet gaat om de goedkoopste tikken maar om de beste oplossingen.

 

Lenovo Partner RIESLenovo creëert en bouwt uitzonderlijk ontworpen computer apparatuur. Met de overname van IBM Personal Computer Division heeft Lenovo een sterke positie gekregen in de high-end markt. Daarom adviseert RIES Lenovo aan als betrouwbaarheid en degelijkheid belangrijk is.  Lenovo houdt zich bezig met het ontwikkelen, fabriceren en wereldwijd op de markt brengen van betrouwbare, hoogwaardige, veilige en gebruikersvriendelijke technologische producten en diensten.

 

IBM partner RIESU kunt erop vertrouwen dat uw IT-investering bij een IBM Business Partner in goede handen is: de garantie voor een ongeëvenaarde combinatie van expertise, bereikbaarheid en oplossingen op maat. RIES is als IBM partner in staat oplossingen te ontwerpen en te implementeren die optimaal zijn afgestemd op de eisen die uw organisatie stelt.


HP partner RIES

HP is het grootste technologiebedrijf ter wereld, en biedt een portfolio met printers, personal computers, software, services en IT-infrastructuur. Door deze zeer uitgebreid aanbod aan hardware en software kan RIES u altijd de juiste oplossing aanbieden die u en uw bedrijf ondersteunen.Microsoft partner RIES
Microsoft missie is om mensen en organisaties te helpen bij het verwezenlijken van hun doelen, dromen en ambities. Meer dan 100.000 Microsoft-collega’s werken dagelijks aan het inlossen van onze belofte om consumenten, bedrijven als overheden - te helpen het beste uit zichzelf te halen.

Roel Peeters coaching en training

Roel Peeters coaching en training is expert in het ontwikkelen van digitale vaardigheden bij personen én organisaties. En op allerlei gebied: van efficiënt en effectief werken met Microsoft-programma's, spraakmakend presenteren voor groepen, werken in 'de cloud' tot het strategisch inzetten van social media voor je bedrijf.

 

Kuipers voor Kantoor - RIES ICT Partner
Met ruim twaalf jaar ervaring op het gebied van advisering, verkoop, lease en onderhoud van kopieermachines, printers en scanners, is KUIPERSVOORKANTOOR.NL dé specialist voor zakelijke oplossingen in afdruksystemen. Veel organisaties ontbreekt het aan tijd en kennis op het gebied van kopieermachines, printers en scanners om hierin de juiste keuzes te kunnen maken. Middels de samenwerking met RIES ICT kan Kuipers ook u voorzien van het juiste advies.