Fout
 • JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 42 niet laden

Testimonials

Reeds jaren klant bij RIES ICT Advies, betrouwbare, flexibele en prettig om zaken mee te doen. RIES werkt oplossingsgericht en met een goed luisterend oor naar de wensen van de klant. Ze hebben zelf veel van de kennis in huis, maar mede ook door partners waarmee ze nauw samenwerken, beschikken ze over allround kennis op het gebied van hardware, software, internet en telefonie. Dat is in deze tijd van snelle ontwikkelingen een noodzakelijke combinatie. Wij kunnen dankzij RIES ICT Advies ons richten op onze core-business : Duurzame Installatietechniek

 • Hans van Riesen
 • vanriesen-installatietechniek.nl
 • Van Riesen Duurzame Installatietechniek

Al jaren werken wij nauw samen met RIES ICT Advies en nog steeds naar volle tevredenheid. No-nonsense, betrokken, gerichte en doordachte ICT adviezen, professioneel, doen wat beloofd wordt, prettige contacten. Kortom, zoals je ’t wilt, gewoon gemakkelijk en vooral duidelijk.  RIES is in staat mee te denken in praktische oplossingen in plaats van problemen op te sommen. Het grote voordeel is dat de medewerkers van RIES goed weten wat er speelt, onze organisatie kennen, en daarnaast kunnen ze met hun Drentse nuchterheid goed inschatten wat urgent is en wat minder prioriteit heeft. De snelheid en betrouwbaarheid van levering, installaties en configuraties is kenmerkend voor RIES ICT Advies. Kortom wij hopen vanuit Mood nog vele jaren met hen samen te kunnen werken. 

 • Bas Rathje
 • www.moodmedia.nl
 • Mood Media

Noordelijke Rekenkamer uit Assen heeft voor RIES ICT Advies gekozen als vaste ICT-dienstverlener. Noordelijke Rekenkamer en RIES tekenden hiervoor een RIES ICT Beheer overeenkomst. ‘Vanaf de eerste gesprekken verliep het contact met RIES heel soepel’, licht Michiel Herweijer, directeur bij Noordelijke Rekenkamer, hun keuze voor RIES toe. ‘De onderlinge contacten zijn heel goed. We hebben al heel snel een vertrouwensband opgebouwd. De medewerkers van RIES nemen ons werk uit handen en we kunnen met al onze vragen bij hen terecht. In overleg bepalen we waar de prioriteiten liggen. Dat werkt heel prettig.’

Kwalitatief beter en sneller
Noordelijke Rekenkamer is niet alleen tevreden over de communicatie. ‘RIES levert goede diensten tegen een goed prijsniveau’ weet directeur Michiel Herweijer. ‘Door enkele kleine aanpassingen te doen, hebben we niet alleen een beter netwerk, maar kon ook het maandtarief voor ICT worden verlaagd. We hebben nu een kwalitatief beter en sneller systeem, tegen een gunstiger tarief. Voor een onderzoeksbureau zoals Noordelijke Rekenkamer is een snelle en toegankelijke ICT infrastructuur essentieel’.

Continuïteit en zekerheid
Met RIES ICT beheer kiest Noordelijke Rekenkamer voor continuïteit en zekerheid van hun ICT-omgeving. RIES ICT beheer biedt tegen een vast tarief per maand een totaalpakket van beheer en calamiteitenzorg van servers, werkplekbeheer en telefonie. RIES zorgt proactief dat de ICT-omgeving operationeel blijft en automatiseert routinematige werkzaamheden.

 • Michiel Herweijer
 • www.noordelijkerekenkamer.nl
 • Noordelijke Rekenkamer

Als leverancier van een online CRM pakket wil ik op kantoor snel en zorgeloos kunnen werken. MKB Logic moet dag en nacht klaar staan voor mjin klanten, aan RIES heb ik een ICT partner welke de situatie bij mij begrijpt. Als er zich problemen voordoen op mijn Microsoft netwerk is RIES gelijk remote in de weer om het probleem op te lossen. Ook het pro actief beheer van de RIES medewerkers is iets wat ik nog nergens anders op zo'n vlotte manier heb meegemaakt.

 • Ronnie Meijer
 • www.mkb-logic.nl
 • MKB Logic

Zoeken