Wie is RIES

RIES is een innovatieve en betrouwbare ICT-partner in de regio Drenthe, Assen, Groningen en Emmen. Wij bieden ICT-diensten zoals systeem, netwerk en werkplekbeheer voor de MKB sector van 1 tot ongeveer 45 werkplekken. Naast het beheer van uw ICT omgeving kunnen wij u ook adviseren over de mogelijkheden die ICT voor u kan betekenen. Binnen de veelzijdigheid van ICT heeft RIES oog voor de details die het vakgebied vraagt. Daarbij zullen we er alles aan doen om uw ICT helder en duidelijk te houden.

RIES specialisatie is het leveren van totale automatiseringsoplossingen voor het MKB. Daarbij moet u denken aan het opzetten en leveren van de cliënt- serveromgeving, het ICT beheer van uw huidige netwerk en het onderhouden van uw telefooncentrale. Maar ook een online werken (Cloud) en VoIP Telefonie oplossingen.  RIES staat voor een open en objectieve  kijk op uw ICT situatie waarbij betrokkenheid, slim werken, kwaliteit en klantvriendelijkheid voor ons belangrijke sleutelwoorden zijn.

RIES weet als geen ander waar het midden- en kleinbedrijf (MKB) behoefte aan heeft. Geen dikke rapporten met technisch complexe details, maar duidelijkheid over wat het u oplevert en wat het u kost. Geen overbodige en nutteloze investeringen maar op maat gesneden oplossingen. Geen voorrijkosten bij elk bezoek aan uw adres, maar een eerlijk en concurrerend tarief voor uitgevoerde werkzaamheden.

Bij RIES kunt u terecht voor:

Levering complete server- en netwerkinstallaties inclusief bekabeling en serveromgeving, Cloud oplossingen,  All-in Systeem- en netwerkbeheer op locatie of op afstand, VoIP Telefonie en VoIP oplossingen, Oplossingen voor thuiswerkers, Back-up en Beveiliging.
Daarnaast adviseert RIES zijn klanten op diverse ICT vlakken en brengen ze in contact met de juiste leveranciers.

Hoe mogen wij u vandaag van ICT advies voorzien?